Игра со улоги - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 1080404

Smoby кујна Chef Bon Appetit

3.599,00 ден
-400,00 ден

SKU: 976303

Ecoiffier Chef италијанска кујна

699,00 ден 1.099,00 ден
-300,00 ден
-800,00 ден

SKU: 1049613

Ecoiffier голема механичарска работилница

1.199,00 ден 1.999,00 ден
-40%

SKU: 1049636

Ecoiffier кујна

1.319,40 ден 2.199,00 ден

SKU: 1049795

Smoby кујна chef

2.999,00 ден

SKU: 1049794

Smoby кујна chef mini tefal

3.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.