Роботи - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1046573

Clementoni робот еcobot 75040

799,20 ден 999,00 ден
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1046576

Clementoni робот змеј 61529

3.119,20 ден 3.899,00 ден
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1046577

Clementoni Science робот Жаба

767,20 ден 959,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.