Baby Center Интернет продавница
0
×

Филтрирање на резултати

Категории

Филтер

Резултати од пребарување

Сакате >>opal<<.

-0%

SKU: 1032213

FreeON автоседиште i-Size 0-150 см OPAL black

12.999,00 MKD 15.999,00 MKD
-0%

SKU: 1032212

FreeON автоседиште i-Size 0-150 см OPAL gray

12.999,00 MKD 15.999,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.