Baby Center Интернет продавница
0

Безгрижно во градинка и училиште! Доаѓаш ли и ти?

По летниот распуст, време е да се подготвите за градинка и училиште. Децата секако бараат најубава облека, обувки и додатоци, додека родителите внимателно ги проверуваат списоците за пазарење и се прашуваат што друго ни треба?
Можете да најдете широк избор на производи за градинка и училиште во нашиот продажен салон на Лондонска 4а (БИСИ КОМПЛЕКС, Тафталиџе) или да ја разгледате нашата онлајн продавница. Не грижи се, доаѓаш ли и ти?

Безбедно и удобно седиште за автомобил секогаш и секаде
Безбедноста е секогаш на прво место! Дали детето има соодветно седиште за автомобил во кое ќе се транспортира безбедно во текот на целата година? Дали и бабата или дедото се опремени за превоз на детето? Никогаш не треба да се случи детето да се превезе без соодветно седиште во автомобилот.
Нашите НАЈПРОДАВАНИ седишта за автомобили:
Прекрасна нова облека и обувки
Детската радост, смеа и игра повикуваат на шарени модни комбинации, кои ги има многу во нашата понуда. Стилски облечено дете ќе го изрази сопствениот стил и на крајот ќе почне да бара комбинации кои му одговараат и во кои се чувствува добро.
Внимателно избрани брендови и акции:


ОМИЛЕНАТА ИГРАЧКА не смее да изостане:
Играта е многу важна за детето, ја развива неговата моторика и имагинација, развива концентрација, а секако и многу се забавуваат. Што може да биде поубаво од тоа? Прелистајте низ широк избор на играчки и одберете ја вистинската за вашето дете.
Играчки за ЗАБАВА при УЧЕЊЕТО:
Прекрасни ранци за во градинка и училиште
Каде со сите работи? Резервната облека, омилената играчка, пелени и се друго може да се најде брзо. Атрактивните ранци се одлично решение за сето горенаведено. Не недостасуваат мотиви и форми, затоа пронајдете го оној кој најмногу му одговара на вашето дете.
Избор на нашите НАЈУБАВИ ранци
Шишенце, цуцла и уште нешто плус
Секогаш има уште нешто што недостасува. Нокшир, цуцла, пелени и други додатоци кои едноставно им се неопходни на децата и родителите.
Додатоци за сечиј вкус: