Baby Center Интернет продавница
0

Годишен каталог 2023

Каталог Bubaba by FreeON

Висококвалитетните и удобни рачно изработени текстилни производи Bubaba by FreeON се направени за бебиња и мали деца, со желба да им овозможат безбедно засолниште, топлина во домот и пријатна мекост.

Со својот совршен изглед убаво ја надополнуваат секоја детска соба.

Вреќи за спиење и гнезда за бебиња за мирни ноќи, детска постелнина со слатки дезени, лигавчиња за првиот оброк и многу други квалитетни и интересни производи произведени во Европа.

Сите ткаенини во производите се во согласност со стандардот Oeko-Tex 100.

​​​​​​​За забавни денови и мирни ноќи со производите на Bubaba by FreeON.