Сè за грижа - Baby Center Интернет продавница
0
×

Филтрирање на резултати

Прикажи повеќе
Филтер

SKU: 923471

MAM МАМ цуцла перфект, 6+

329,00 ден

SKU: 923467

MAM цуцла comfort, 0+

299,00 ден

SKU: 974697

MAM цуцла air 16+, силикон

339,00 ден

SKU: 923484

MAM трака за цуцла

279,00 ден

SKU: 974733

MAM стерилизатор сив

2.999,00 ден

SKU: 974689

MAM стаклено шише 90мл

419,00 ден

SKU: 974726

MAM сет прибор за јадење

399,00 ден

SKU: 923468

MAM цуцла старт, силикон

199,00 ден

SKU: 1045465

Maltex када зебра сива 6753 90

799,00 ден

SKU: 1045460

Maltex скала зебра беж 6913 62

559,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.