Дубак - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 964415

FreeON FREEON ДУБАК СИВ 69550

3.999,00 ден

SKU: 964414

FreeON дубак ABC pink 35351

3.999,00 ден

SKU: 964416

FreeON дубак Fancy beige 38381

3.999,00 ден

SKU: 964420

FreeON дубак ZOO gray 38275

3.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.