Трансформери - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 975153

Transformers TRANSFORMERS ORIGINAL РОБОТ TROOPER

1.499,00 ден 2.399,00 ден

SKU: 975152

Transformers Battle Call Offices class фигура

2.999,00 ден 4.399,00 ден

SKU: 442152

Unika Трансформерс 24628

399,00 ден

SKU: 1079818

Трансформер робот 203113004

1.599,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.