Здолниште - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1062907

Cool Club здолниште CCG2312524 Ž 92

629,30 MKD 899,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022575

Cool Club здолниште пинк 92 CCG2211458

839,30 MKD 1.199,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022584

Cool Club здолниште беж 92 CCG2211466

489,30 MKD 699,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022634

Cool Club здолниште микс 92 CCG2212138

489,30 MKD 699,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022659

Cool Club здолниште микс 92 CCG2212168

769,30 MKD 1.099,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1024557

Cool Club здолниште пинк 92 CCG2212874

454,30 MKD 649,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.