Здравје - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 14702

Baby Vac аспиратор

1.029,00 ден
-300,00 ден

SKU: 777569

Bebe-Jou термометар за вода lou-lou 6236117

299,00 ден 599,00 ден
-300,00 ден

SKU: 777570

Bebe-Jou термометар за вода ollie 6236118

299,00 ден 599,00 ден

SKU: 973692

Canpol термометар за вода

129,00 ден

SKU: 973696

Canpol термометар за вода

289,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.