Играчки за во вода - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 727493

Unikatoy Глисер 27 cm 25130

499,00 MKD

SKU: 727494

Unikatoy Мал глисер 25133

249,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604040

Intex Фигури животни

126,65 MKD 149,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 20229

Intex топка на дување

101,15 MKD 119,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.