Кукли и бебиња - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 503250

Barbie Невеста CFF37 CFF37

2.099,00 MKD

SKU: 820354

Barbie комплет облека

599,00 MKD

SKU: 959166

Barbie докторка FXP00

1.149,00 MKD

SKU: 959167

Barbie готвачка FXN99

1.149,00 MKD

SKU: 959168

Barbie биди пеачка FXN98

1.149,00 MKD

SKU: 959162

Barbie базен и кукла GHL91

1.799,00 MKD

SKU: 959216

Barbie автомобил џип GMT46

2.099,00 MKD

SKU: 768121

Barbie Челзи клуб

599,00 MKD

SKU: 729029

Barbie Кен младоженец

1.549,00 MKD

SKU: 817396

Barbie куќа FXG54

4.599,00 MKD

SKU: 605120

Barbie Кен манекен

1.149,00 MKD

SKU: 880282

Zapf Baby Born сет облека

599,00 MKD

SKU: 605126

Barbie манекенки 2017 FBR37

1.149,00 MKD

SKU: 800648

Bloopies кукла сирена

799,00 MKD

SKU: 876505

Frozen 2 кукла Anna

2.699,00 MKD

SKU: 800649

Bloopies сирена кукла

799,00 MKD

SKU: 800647

Bloopies сирена

799,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.