Работни машини - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 725965

Unika kamion + 4 formule 33cm 912187

999,00 ден

SKU: 19318

Bruder трактор Claas Nectis 267 F

1.269,00 ден

SKU: 38971

Bruder трактор John Deer

4.099,00 ден

SKU: 779656

Bruder трактор John Deere

5.599,00 ден

SKU: 979834

Funrise CAT багер

699,00 ден

SKU: 973720

Funrise Cat багер Power Crew

699,00 ден

SKU: 964392

Funrise багер Tough Machines

1.299,00 ден

SKU: 12258

Bruder приколка Тандем

1.399,00 ден

SKU: 820135

Bruder Cat Натоварувач

1.099,00 ден

SKU: 492722

Bruder Cat мини багер 02456

2.099,00 ден

SKU: 855502

Bruder John Deere балер за сено

3.399,00 ден

SKU: 12237

Bruder Вилушкар Linde 02511

1.299,00 ден

SKU: 608288

Bruder Камион за ѓубре MAN TGS

3.699,00 ден

SKU: 535021

Bruder Трактор Claas axion 950

2.699,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.