Реквизити за во двор - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 926950

Smoby куќа Јура 810500

10.899,00 ден

SKU: 926947

Smoby тобоган funny црвен

8.999,00 ден

SKU: 926954

Smoby тобоган

3.599,00 ден 5.399,00 ден

SKU: 926955

Smoby среден воден тобоган 159x69x100 cm

3.599,00 ден 5.399,00 ден

SKU: 03417

Paradiso тобоган дино зелен

1.699,00 ден 2.099,00 ден

SKU: 974493

JS метална тројна лулашка

12.990,00 ден

SKU: 974823

Paradiso мојот прв тобоган

1.499,00 ден 2.099,00 ден

SKU: 816412

Kbt Нишалка Тиркиз

699,00 ден 999,00 ден

SKU: 816413

Kbt Нишалка Виолетова

699,00 ден 999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.