Цртани херои - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 878607

Paw Patrol Возила 26930

599,00 MKD

SKU: 876510

Frozen 2 Елса

3.999,00 MKD

SKU: 1047108

Little Live Pets миленици

899,00 MKD

SKU: 1047111

Little Live Pets миленици

949,00 MKD

SKU: 800645

Bloopies Луна

849,00 MKD

SKU: 800648

Bloopies кукла сирена

799,00 MKD

SKU: 800646

Bloopies нуркач кукла

849,00 MKD

SKU: 800647

Bloopies сирена

799,00 MKD

SKU: 800649

Bloopies сирена кукла

799,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862376

Frozen 2 кукла

3.569,15 MKD 4.199,00 MKD

SKU: 876505

Frozen 2 кукла Anna

2.699,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862373

Frozen 2 кукла со коса

3.314,15 MKD 3.899,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862382

Frozen 2 кукла со пријатели

1.359,15 MKD 1.599,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862381

Frozen 2 мини фигура

509,15 MKD 599,00 MKD

SKU: 862383

Frozen 2 основна фигура

2.199,00 MKD

SKU: 982979

Pujsa Pepa Пепа Прасе воз

1.049,00 MKD

SKU: 1027705

Pujsa Pepa Пепа Прасе воз

2.199,00 MKD

SKU: 756810

Imc Toys зајче

2.399,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.