Војник - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 853836

Nerf Alpha Strike Lynx и Stinger сет

2.990,00 ден
-15%

SKU: 604676

X-shot Муниција 30 парчиња excel

296,65 ден 349,00 ден

SKU: 816164

Nerf пиштол Rotofury A9353EU6

2.299,00 ден
-15%

SKU: 757645

X-shot Excel пиштол Xcess 30742

1.359,15 ден 1.599,00 ден
-15%

SKU: 975448

X-shot Пиштол Dino Striker

1.274,15 ден 1.499,00 ден
-15%

SKU: 975449

X-shot Пушка Dino Hunter

2.124,15 ден 2.499,00 ден
-15%

SKU: 822273

X-shot Пушка митролез x20

2.541,50 ден 2.990,00 ден
-15%

SKU: 757644

X-shot X-SHOT пиштол Fury 30583

849,15 ден 999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.