Опрема за играње - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 776242

Barbie Avtomobil Fiat kabriolet

1.849,00 ден

SKU: 959216

Barbie автомобил џип GMT46

2.099,00 ден

SKU: 820354

Barbie комплет облека

599,00 ден

SKU: 817396

Barbie куќа FXG54

4.599,00 ден

SKU: 822276

Barbie плакар

2.099,00 ден

SKU: 966215

Barbie скутер FRP56

2.099,00 ден

SKU: 876065

Zapf Baby Born велосипед

2.799,00 ден

SKU: 954920

Zapf Baby Born количка за кукла

2.999,00 ден

SKU: 880282

Zapf Baby Born сет облека

599,00 ден

SKU: 801212

Zapf Baby Born шише со капаче

219,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.