Шатори и корпи за играчки - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-20%

SKU: 974452

Iplay шатор вселена 165х95x85см 8198

1.119,20 ден 1.399,00 ден
-20%

SKU: 974451

Iplay шатор еднорог со тунел 8197

1.119,20 ден 1.399,00 ден
-20%

SKU: 974431

Iplay шатор сет шатор+тунел+шатор 88703

1.999,20 ден 2.499,00 ден

SKU: 1025455

Smoby Шатор Tipi

12.900,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.