Лигавчиња - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 11999

Bytex лигавче 2387 104-648

269,00 MKD

SKU: 11998

Bytex лигавче 3973 104-640

289,00 MKD

SKU: 974151

Fehn Лигавче мече

399,00 MKD

SKU: 979065

Fehn лигавче бубамара

339,00 MKD

SKU: 979063

Fehn лигавче срна

349,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 979473

Fehn марама розeва

370,30 MKD 529,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.