Скироли, скејтборди, ролери - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 608127

Globber

1.359,00 ден

SKU: 974182

Free 2 Move Тротинет Zik Zak

2.399,00 ден

SKU: 974181

Free 2 Move FREE 2M ТРОТИНЕТ ZIK ZAK

2.499,00 ден

SKU: 1098887

Globber

799,00 ден

SKU: 522009

Nutcase Кацига за велосипед

2.899,00 ден

SKU: 775406

Globber

799,00 ден

SKU: 1025921

Globber

4.799,00 ден

SKU: 1025923

Globber

5.999,00 ден

SKU: 1025924

Globber

4.199,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.