Колички за близнаци - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1157441

Cybex CYBEX седиште Gazelle S ocean blue, navy blue 522002724

16.199,10 ден 17.999,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 961847

Cybex додатно седиште Gazelle S deep black 520003517

16.199,10 ден 17.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.