Цуцли лажливки - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 960090

Bibs -BIBS 110241 SIZE 1 SAGE/IVORY

599,00 ден

SKU: 923467

MAM цуцла comfort, 0+

299,00 ден

SKU: 923471

MAM МАМ цуцла перфект, 6+

329,00 ден

SKU: 923468

MAM цуцла старт, силикон

199,00 ден

SKU: 960093

Bibs BIBS 120253 SIZE 2 d.space/petrol

599,00 ден

SKU: 960086

Bibs -BIBS 110254 SIZE 1 CORAL/RUBY

599,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.