Велосипедски седишта - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 1098686

20'' Велосипед

10.990,00 ден

SKU: 1098687

16'' Велосипед

8.990,00 ден

SKU: 1098688

15''Велосипед

6.990,00 ден

SKU: 1098689

12''Велосипед

4.990,00 ден

SKU: 974844

Free 2 Move проодувалка црвена

1.199,00 ден 1.499,00 ден

SKU: 974841

Free 2 Move проодувалка сина, авион

1.199,00 ден 1.499,00 ден

SKU: 974845

Free 2 Move проодувалка розова, со цветови

1.199,00 ден 1.499,00 ден

SKU: 974846

Free 2 Move проодувалка бела, спорт

1.199,00 ден 1.499,00 ден

SKU: 979414

Free 2 Move проодувалка Snail

1.199,00 ден 1.499,00 ден

SKU: 973826

Chicco проодувалка 2 во 1

3.399,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.