Цуцли - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 18961

Chicco CHICCO Глодалка 7152030

299,00 ден

SKU: 923468

MAM цуцла старт, силикон

199,00 ден

SKU: 923471

MAM МАМ цуцла перфект, 6+

329,00 ден

SKU: 636031

Playgro гризалка multi colour

299,00 ден

SKU: 636029

Playgro гризалка панда

159,00 ден

SKU: 1099334

Bibs BIBS 110400 SIZE 1 Sunshine Sand

599,00 ден

SKU: 997091

Bibs BIBS 110212-SIZE 1 sage/green

599,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.