Батерии - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 10426

Duracell Дурацел 9В

59,58 ден

SKU: 10420

Duracell Дурацел АА 2ком.

129,00 ден

SKU: 10421

Duracell Дурацел АА 4ком

249,00 ден

SKU: 10422

Duracell Дурацел ААА 2ком

59,58 ден

SKU: 10423

Duracell Дурацел ААА 4ком

59,58 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.