Чизми за дожд - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 876388

BC Kids чизми за дожд PBCK-41 U жолта 25

809,10 ден 899,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 876362

BC Kids чизми за дожд PBRH-19B01 F сина 21

809,10 ден 899,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 876376

BC Kids чизми за дожд PBRH-19G01 D розова 24

809,10 ден 899,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.