Шишиња и садови - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1077586

Stephen Joseph Термо Шише Космос

1.169,10 ден 1.299,00 ден

SKU: 923489

MAM МАМ шише стартер 150мл

319,00 ден

SKU: 974731

MAM шише антиколик 320мл

369,00 ден

SKU: 974733

MAM стерилизатор сив

2.999,00 ден

SKU: 974689

MAM стаклено шише 90мл

419,00 ден

SKU: 983741

MAM МАМ држач за шишиња

179,00 ден

SKU: 923488

MAM МАМ бебе шише 330мл,4+

259,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.