Транспортни креветчиња - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 754934

Klups креветче 120х60 Nel Cloud white

12.999,00 ден

SKU: 935785

FreeON кревет Close&Free grey

7.999,00 ден

SKU: 935784

FreeON кревет Close&Free 67167

6.590,00 ден

SKU: 969707

Chicco лулка Baby Hug 4во1 air stone

16.999,00 ден

SKU: 969709

Chicco Next2Me air stone 7962085

14.199,00 ден

SKU: 969708

Chicco Next2Me air dark beige

14.999,00 ден

SKU: 569006

Satler Lip Elizabeth креветче 140х70

24.990,00 ден

SKU: 1078257

Lionelo Тео - сива

7.590,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.