Тобогани - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-20%

SKU: 1147999

Smoby SMOBY тобоган XL 237 x 112 x 142 cm 7/820302

10.392,00 ден 12.990,00 ден
-25%

SKU: 974823

Paradiso мојот прв тобоган

1.799,25 ден 2.399,00 ден
-25%

SKU: 03417

Paradiso тобоган дино зелен

1.949,25 ден 2.599,00 ден
-20%

SKU: 926955

Smoby среден воден тобоган 159x69x100 cm

4.319,20 ден 5.399,00 ден
-20%

SKU: 926954

Smoby тобоган

4.319,20 ден 5.399,00 ден
-20%

SKU: 926945

Smoby тобоган XS жолто/син 125x50x75cm

1.999,20 ден 2.499,00 ден
-20%

SKU: 926947

Smoby тобоган funny

7.199,20 ден 8.999,00 ден
-20%

SKU: 926949

Smoby тобоган megagliss зелен-црвено

12.792,00 ден 15.990,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.