Шорцеви - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 890698

Cool Club пантолони микс 50 LNB2009577-00

629,30 MKD 899,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1021639

Cool Club пантолони зелена 62 CCB2202057

454,30 MKD 649,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1021678

Cool Club пантолони микс 74 CCB2203401-00

489,30 MKD 699,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.