Базени - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 17509

Intex 57453NP vodno igrišče Mavrica 297x193x135 cm

5.099,15 MKD 5.999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 15989

Intex INTEX 59409NP bazen za malčke 61x15 cm

296,65 MKD 349,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 536566

Intex Easy Set базен 305x76

5.099,15 MKD 5.999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 603039

Intex Easy Set базен 366x76 cm

5.949,15 MKD 6.999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1025645

Intex bazen Easy Set ракче

1.359,15 MKD 1.599,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 529867

Intex bazen Easy set 396 x 84 cm

5.949,15 MKD 6.999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 797312

Intex базен лубеница 168 x 38 cm

1.104,15 MKD 1.299,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604077

Intex 57104NP Базен виножито 86*25

424,15 MKD 499,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

-15%

КЛУБ ПОПУСТ

-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604037

Intex 58439NP базен со точки 143*33 цм

1.189,15 MKD 1.399,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 608078

Intex базен за мали 85x85x23 cm

1.019,15 MKD 1.199,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 529857

Intex базен печурка 102*89

849,15 MKD 999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604089

Intex базен риби/ананас

934,15 MKD 1.099,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 797315

Intex овален базен портокалов

2.889,15 MKD 3.399,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 93597

Intex фамилијарен базен 262*175*56

2.124,15 MKD 2.499,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.