Боб санки - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 1074720

Plastkon боб зелен

2.499,00 ден

SKU: 775390

Plastkon боб со волан

3.299,00 ден

SKU: 1074716

Plastkon боб санка сина

5.999,00 ден

SKU: 1074723

Plastkon боб санка антрацит

899,00 ден

SKU: 1074715

Plastkon боб црвена

5.999,00 ден

SKU: 1074728

Plastkon боб црвен

1.399,00 ден

SKU: 1074719

Plastkon боб син

2.499,00 ден

SKU: 1074718

Plastkon боб ледено сина

2.999,00 ден

SKU: 1074717

Plastkon боб син

2.999,00 ден

SKU: 1074721

Plastkon боб светло сина

2.499,00 ден

SKU: 1076744

Plastkon боб санка со волан

3.299,00 ден

SKU: 1074726

Plastkon боб санка baby rider

1.999,00 ден

SKU: 1074725

Plastkon боб санка baby rider

2.199,00 ден

SKU: 1074724

Plastkon боб санка црвена

899,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.