Реквизити за пливање - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 721449

Intex obroč krof 107 x 99cm

424,15 MKD 499,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604041

Intex Мускули 30x15 cm (6-12г)

126,65 MKD 149,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604084

Intex Мускули Риба 23x15 cm (3-6г)

118,15 MKD 139,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 16888

Intex Гума за пливање 3-6 години

101,15 MKD 119,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 604042

Intex INTEX Мускули deluxe

211,65 MKD 249,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.