Disney - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 876505

Frozen 2 кукла Anna

2.699,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862376

Frozen 2 кукла

3.569,15 MKD 4.199,00 MKD

SKU: 876510

Frozen 2 Елса

3.999,00 MKD

SKU: 638015

Imc Toys miki maus basic

659,00 MKD

SKU: 477310

Imc Toys каса Minnie 181700 181700

2.899,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 728287

Disney плиш Minnie Mouse 80cm PDP1601703

2.039,15 MKD 2.399,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 728286

Disney плиш Mickey Mouse 80cm PDP1601702

2.039,15 MKD 2.399,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 606915

Disney плиш Mickey Mouse 20cm 1100447

509,15 MKD 599,00 MKD

SKU: 122182

Imc Toys Плиш Minnie Kiss Kiss

1.299,00 MKD

SKU: 122181

Imc Toys miki kiss kiss

1.399,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.