Составете ја вашата количка - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 1073337

Cybex Priam корпа за колички

34.699,00 ден

SKU: 932838

Cybex Cot S корпа за колички

11.199,00 ден

SKU: 931301

Cybex Mios корпа за колички

20.990,00 ден

SKU: 819972

Cybex Priam корпа за колички

33.399,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.