Комода за пресоблекување, гардеробер - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-6.000,00 ден

SKU: 721516

Klups плакар Sofie бела

17.999,00 ден 23.999,00 ден
-3.000,00 ден
-6.000,00 ден

SKU: 721515

Klups комода Sofie бела/бука

15.999,00 ден 21.999,00 ден

SKU: 974020

Drewex DRE КОМОДА МЕЧЕ

14.990,00 ден
-4.000,00 ден

SKU: 861448

LittleSky LITTLESKY комода за пресоблекување

13.999,00 ден 17.999,00 ден

SKU: 1106361

LittleSky полица white

3.599,00 ден
-5.000,00 ден
-5.000,00 ден

SKU: 1106367

LittleSky подлога за пресоблекување Amelia даб

17.999,00 ден 22.999,00 ден
-2.000,00 ден

SKU: 934931

Klups подлога за пресоблекување Nati white/grey

15.999,00 ден 17.999,00 ден
-4.000,00 ден

SKU: 1138542

LittleSky Pauline комода, графит

13.999,00 ден 17.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.