Слатка програма - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 06624

Haribo Праска

79,00 ден

SKU: 78667

Haribo Тропифрути

79,00 ден

SKU: 06627

Haribo ХР ЈАГОДА

79,00 ден

SKU: 06626

Haribo ХР ХЕПИ КОЛА

79,00 ден

SKU: 1050200

Haribo Овошен Сон

79,00 ден

SKU: 995667

Haribo ХР ЦРЕШИ 100ГР

79,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.