Сите автоседишта и додатоци за автомобил - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 1078238

Lionelo Нико 9-36 КГ - црна

7.299,00 ден

SKU: 1078239

Lionelo Нико 9-36 КГ - сина

7.299,00 ден

SKU: 1078241

Lionelo Нико 9-36 КГ - розева

7.299,00 ден

SKU: 1078252

Lionelo Бастиан RWF 0-36 КГ - сива

15.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.