Спорт со топка - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 00405

Unika мека топка 910554

299,00 ден
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 757270

Winfun спортски центар 4 во 1 06003A-NL

2.889,15 ден 3.399,00 ден

SKU: 740628

Unika Топка за вода FI 6CM

299,00 ден

SKU: 725952

Mondo Топка за фудбал

799,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.