Блузи - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1061726

Cool Club облека CCG2300127 ДЕВОЈЧЕ 74

426,30 MKD 609,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1061802

Cool Club маица CCG2300198 ДЕВОЈЧЕ 62

237,30 MKD 339,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1062497

Cool Club облека CCG2310788 ДЕВОЈЧЕ 92

426,30 MKD 609,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1020787

Cool Club блуза пинк 62 CCG2201550

454,30 MKD 649,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1020795

Cool Club блуза темно сива 62 CCG2201551

454,30 MKD 649,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1024204

Cool Club блуза бела 62 CCG2202602

244,30 MKD 349,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.