Сè за повивање - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 989434

FreeON FREEON НОКШИР 3 ВО 1,ЛИЛА

1.659,00 ден
-20%

SKU: 992040

Kit&Kin Комплет и снабдување 1 2-6 кг

719,20 ден 899,00 ден

SKU: 976863

Maltex нокшир-шолја

499,00 ден

SKU: 1045460

Maltex скала зебра беж 6913 62

559,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.