Хранилки - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 961802

FreeON хранилка Lars бела 33072

2.499,00 ден

SKU: 1073108

FreeON хранилка vito 45142

5.999,00 ден

SKU: 1073107

FreeON стол за хранење Vito

5.999,00 ден

SKU: 974226

FreeON хранилка Leo beige 42455

3.990,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.