Возила - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 964230

Nikko автомобил на далечинско Omni X

2.799,30 ден 3.999,00 ден
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 966117

Nikko автомобил Nano vaporizr 3 зелен

1.679,30 ден 2.399,00 ден
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 974776

Nikko race buggies AlienPanic

1.119,30 ден 1.599,00 ден

SKU: 857287

Maisto џип off road R/C

1.490,00 ден

SKU: 864161

Rastar автомобил R/C 1:24 AUDI R8

1.499,00 ден

SKU: 90586

Maisto автомобил Power racer

399,00 ден

SKU: 857288

Maisto автомобил NXS racers

149,00 ден

SKU: 731921

Maisto авион Tailwind

289,00 ден

SKU: 65580

Maisto tovarnjak 1:64 sort 15021

459,00 ден

SKU: 991382

Lena БАГЕР -ЛИПКЕР А918 4611

1.999,00 ден

SKU: 610431

Rastar автомобил R/C 1:14 BMW i8

2.699,00 ден

SKU: 12016

Bburago Бураго 1/43

299,00 ден

SKU: 138676

New Ray 1:32 Vespa mini - oldtimer 6047

299,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.