Јакни, џемпери - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1107565

Cool Club дуксер CCG2511089 повеќебојна D 116

1.079,10 ден 1.199,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1087364

S.Oliver дуксер 405.10.203.14.150.2111392 розова D 62

1.709,10 ден 1.899,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022097

Cool Club дуксер портокалова 92 CCG2210532

989,10 ден 1.099,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022246

Cool Club дуксер темно сива 116 CCG2211323

1.079,10 ден 1.199,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1022344

Cool Club дуксер темно сина 92 CCG2212145

989,10 ден 1.099,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.