Кукли - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 768121

Barbie Челзи клуб

599,00 MKD

SKU: 959216

Barbie автомобил џип GMT46

2.099,00 MKD

SKU: 959162

Barbie базен и кукла GHL91

1.799,00 MKD

SKU: 959168

Barbie биди пеачка FXN98

1.149,00 MKD

SKU: 959167

Barbie готвачка FXN99

1.149,00 MKD

SKU: 959166

Barbie докторка FXP00

1.149,00 MKD

SKU: 820354

Barbie комплет облека

599,00 MKD

SKU: 817396

Barbie куќа FXG54

4.599,00 MKD

SKU: 605126

Barbie манекенки 2017 FBR37

1.149,00 MKD

SKU: 822279

Barbie на патување FWV25

2.499,00 MKD

SKU: 822276

Barbie плакар

2.099,00 MKD

SKU: 959161

Barbie роденденска кукла

1.799,00 MKD

SKU: 729029

Barbie Кен младоженец

1.549,00 MKD

SKU: 820345

Barbie самовила

1.149,00 MKD

SKU: 966215

Barbie скутер FRP56

2.099,00 MKD

SKU: 964822

Barbie фитнес GKH73

1.799,00 MKD

SKU: 1011649

Bloopies Floaties кукла 81000

599,00 MKD

SKU: 800645

Bloopies Луна

849,00 MKD

SKU: 800648

Bloopies кукла сирена

799,00 MKD

SKU: 800646

Bloopies нуркач кукла

849,00 MKD

SKU: 800647

Bloopies сирена

799,00 MKD

SKU: 800649

Bloopies сирена кукла

799,00 MKD

SKU: 876505

Frozen 2 кукла Anna

2.699,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.