Пластелин - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-50%

SKU: 916100

Play-Doh color burst пластелин

249,50 ден 499,00 ден
-50%

SKU: 916108

Play-Doh пластелин Drizzy сладолед

949,50 ден 1.899,00 ден
-50%

SKU: 916122

Play-Doh пластелин забавни прасиња

699,50 ден 1.399,00 ден
-50%

SKU: 529477

Play-Doh пластелин кантичка сорт

59,50 ден 119,00 ден
-50%

SKU: 570822

Play-Doh пластелин сет забар

849,50 ден 1.699,00 ден
-50%
-50%

SKU: 916120

Play-Doh сет за играње sushi

549,50 ден 1.099,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.