Frozen - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 481916

Frozen frozen olaf plis

1.899,00 MKD

SKU: 876510

Frozen 2 Елса

3.999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862376

Frozen 2 кукла

3.569,15 MKD 4.199,00 MKD

SKU: 876505

Frozen 2 кукла Anna

2.699,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862373

Frozen 2 кукла со коса

3.314,15 MKD 3.899,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862382

Frozen 2 кукла со пријатели

1.359,15 MKD 1.599,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 862381

Frozen 2 мини фигура

509,15 MKD 599,00 MKD

SKU: 862383

Frozen 2 основна фигура

2.199,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.