Музички инструменти - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 973407

Bontempi Boben fi 30,5 cm 503020

1.499,00 ден
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 662461

Winfun пијано оркестар

1.274,15 ден 1.499,00 ден
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 565427

Winfun моето мало пијано

1.189,15 ден 1.399,00 ден
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 933709

Winfun Пијано со кутре кое танцува 000796-NL

1.019,15 ден 1.199,00 ден

SKU: 976210

Bontempi хармоника 10 ноти

1.999,00 ден

SKU: 976209

Bontempi флејта 330мм

299,00 ден

SKU: 12300

Bontempi флејта 32СМ

499,00 ден

SKU: 964850

Bontempi труба со 4 типки

599,00 ден

SKU: 976203

Bontempi тапан 15 см

599,00 ден

SKU: 973410

Bontempi електрична гитара

1.199,00 ден

SKU: 973411

Bontempi гитара 53см

959,00 ден

SKU: 976207

Bontempi гитара 40см

599,00 ден

SKU: 122977

Unika микрофон 911902

999,00 ден

SKU: 00304

Unika микрофон 911560

899,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.