Душеци за во вода - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 923172

Intex душек Queen premaire elevated

8.049,30 MKD 11.499,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 923169

Intex душек среден Queen

4.619,30 MKD 6.599,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 923163

Intex душек queen pillow rest raised

3.639,30 MKD 5.199,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 923167

Intex душек Twin dura-beam mid rise среден

2.939,30 MKD 4.199,00 MKD
-30%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 923168

Intex душек full dura среден

4.199,30 MKD 5.999,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.