Lego - Baby Center Интернет продавница
0
×

Филтрирање на резултати

Прикажи повеќе
Филтер

SKU: 1095868

LEGO® Creator Делфин и желка

699,00 ден

SKU: 1095888

LEGO® DOTS 41951 Табла за пораки

1.499,00 ден

SKU: 1101571

LEGO® DOTS Stich On Patch

419,00 ден

SKU: 1095864

LEGO® Creator 31124 Супер робот

759,00 ден

SKU: 1101570

LEGO® DOTS Налепница

419,00 ден

SKU: 928955

LEGO® DUPLO® 10930 булдожер

659,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.